24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Diari Win busca caçadors de titulars al Món Llibre amb les tablets d’Ingo Devices

dilluns 23 de Mar de 2015

El Diari Win, el diari digital dirigit al públic familiar i especialment als lectors majors de 8 anys, estarà present al Món Llibre per cercar els millors caçadors de titulars.

Un cop vingueu a la zona del Diari Win us proposarem caçar els titulars de cada secció del diari abans que l’equip rival ho faci. És una activitat recomanable a partir de 8 anys!

Per poder caçar els titulars del Diari Win cada equip utilitzarà una tauleta, cedida pel nostre col·laborador Ingo Devices.

L’activitat “Caçadors de Titulars” tindrà lloc el 18 d’abril entre les 13:45 i les 19:00 a la Plaça dels Àngels de Barcelona i el 19 d’abril a partir de les 16:00 al mateix lloc.

Com ja sabeu, des de l’any 2012, la redacció del Diari Win treballa per apropar les notícies d’actualitat al públic infantil i juvenil.

El diari té com a principal objectiu promoure la lectura de premsa entre el públic més jove, a través de temes interessants per a ells. Videojocs, Animals, Música i Animals són les quatre columnes que aguanten el gruix de la informació del diari. El diari apropa també cada dia un continent als nens a través de la secció de Món.

A banda de les notícies d’actualitat, en el diari hi ha entrevistes, jocs interactius, vídeos, concursos, contes, recomanacions d’espectacles i un espai social segur i anònim.

El Món Llibre és la fira més important de llibres que es celebra a Barcelona dirigida al públic infantil i juvenil i aquest any es celebra el 18 i el 19 d’abril.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors