02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

City Salud

dimecres 8 d' Abril de 2015La Fundació Pfizer ha creat un joc per promoure els hàbits d’una vida saludable. És a dir, ens ensenya d’una manera divertida a tenir la música a un volum adequat, a dormir les hores necessàries perquè el nostre cos descansi i a menjar els aliments que realment ens vagin bé pel nostre cos, entre d’altres temes.

De què va?

En aquest joc haurem de descobrir el secret de City Salud. I, com ho farem? Doncs fent les missions que ens proposarà el Comandament Central, el gran mestre que ens ajudarà a ser unes persones molt sanes!

I com  que les persones sanes són aquelles que fan molt d’esport, quan portem una mica de temps jugant a  aquest joc, el sistema ens recomanarà aixecar-nos i estirar una mica les cames. Quina bona idea, oi?

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors