21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sony World Photography Awards, les millors fotografies fetes amb el mòbil

dimecres 8 d' Abril de 2015


La companyia electrònica atorga els premis de l’any 2015 a fotografies no professionals capturades amb el telèfon mòbil. Les imatges s’exposaran del 24 d’abril al 10 de maig a la Somerset House de Londres.

El primer premi d’aquest any ha estat per Turi Calafato (Itàlia), d’entre un total de 10.200 imatges rebudes. La segona fotografia l’ha guanyat l’hongarès Janos M Schmidt amb una imatge capturada a una estació ferroviària i la tercera fotografia mostra un noi iranià enfrontant-se amb una cabra.

L’organització ha rebut més de 6.700 vots dels internautes que han decidit qui mereixia guanyar la categoria Mobile Phone Competition dels Sony Photography Awards generals. En total, la pàgina web ha registrat més de 15.000 vots per les 10 imatges finalistes.

El premiat rep un total de 5.000 dòlars i un telèfon mòbil Sony Xperia. Durant aquesta primavera, totes les fotografies estaran exposades en a la Casa Somerset de Londres.

*Fotografia de Turi Calafato, primer guardonat del Sony Mobile Phone Competition 2015


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors