21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Heimdal, un nou joc sobre seguretat vial

divendres 10 d' Abril de 2015

Virtualware ha desenvolupat amb la col·laboració del Govern del País Basc Heimdal, un videojoc educatiu que ens ajudarà a moure’ns millor per la ciutat.

Triant entre quatre personatges protagonistes (el muntanyenc, el tecnòleg, la surfista, i la ballarina) haurem de superar fins a quatre missions per ajudar a Heimdal, el superheroi de la seguretat.

Una aventura que posa a prova els nostres coneixements sobre la prevenció, responsabilitat, autonomia i seguretat viària.

El joc interactiu està desenvolupat per a diferents plataformes: PC (Windows, Mac, Linux), mòbils (Android, iOS) i navegadors online (Mozilla, Chrome, Internet explorer).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors