23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Mon Llibre 2015 torna a presentar un món de llibres

dimecres 15 d' Abril de 2015

Aquesta setmana Barcelona acollirà una de les fires més importants de literatura infantil i juvenil, Món Llibre. El Diari Win, que hi serà present amb l’activitat “Caçadors de Titulars”, us recomana aquests llibres que podreu descobrir allà:

El petit trol MUMIN, Mymla i la petita My

En aquest sofisticat llibre passa a la Vall dels Mumin (Mumindalen) on viu un grup de personatges curiosos: el petit trol Mumin (Moomin), un adolescent que viu amb el seu pare i la seva mare Mumin, i que sovint té ganes de viure aventures. A vegades és una mica poruc, però quan apareix la petita My l’empeny a descobrir coses noves cada minut.

Els 12 treballs d’Hèrcules (Editorial Hipòtesi)

Hèrcules és l’heroi més famós de la mitologia clàssica. La deessa Hera, esposa de Zeus, l’odiava perque no era fill seu i sempre estava maquinant la seva perdició. Aquest llibre és una narració breu de les 12 proves que Hèrcules va haver de fer si volia ser perdonat per haver matat, sense voler, al seus fills en confondre’ls amb unes feres. Les proves, que li demana el rei Euristeu, influït pel ressentiment de la deessa Hera, són cada vegada més difícils i arriscades, malgrat tot, Hèrcules aconsegueix superar-les amb astúcia, esforç i coratge.

Si jo fos un llibre

“Si jo fos un llibre, m’agradaria fer lliure i indomable el lector que m’escollís”. Un llibre no és tan sols un conjunt de fulls impresos, agrupats de forma ordenada. Dins un llibre s’amaga tot un món. Només cal obrir-lo. El llibre és un objecte màgic i captivador que té la capacitat de canviar les nostres vides, per fer-nos seguir un camí diferent del que havíem planejat… Pot ser un llibre avió, per ajudar-nos a volar; un llibre llum, que ens il·lumini en la foscor; un llibre túnel, d’on surten sons inesperats… Hi ha un llibre per a cada ocasió…

La Laura i el catasaures

Amb la Laura, el Max i la tieta Marie aprendrem tot el que cal saber dels dinosaures que vivien al que avui és Catalunya fins fa 65 milions d’anys, i ho farem a partir de les restes trobades, de la informació que en podem inferir, i dels indrets, ben propers, on podem veure i analitzar aquestes restes. També desfarem alguns malentesos i tòpics que s’han imposat sobre aquests enormes animals, com ara el seu tarannà ferotge.

Qui no sap riure no sap viure, poesia de 8 a 8000 anys (Andana Editorial)

Romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles amb molta tralla, arbres imaginaris, pollastres poetastres, aranyes pissiganyes, pins que rapegen, puces casadores, aquelarres secrets… Heus ací 21 poemes per a infants de totes les edats, amb l’eix comú de la rialla i la diversió, on es barreja el sentit de l’humor i la cultura popular amb un tracte exigent del vers i les paraules.

El recull s’adreça a tots els públics: des de Cicle inicial de primària fins a Secundària. No té edat i les té totes alhora.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors