02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Sant Jordi 2015 aposta per la sostenibilitat

dimecres 22 d' Abril de 2015


Aquesta diada Barcelona inclourà activitats “ecofriendly” com l’intercanvi de llibres o les roses “handmade”. La jornada també serà motiu de festa amb concerts i lleure a l’aire lliure.

Barcelona serà demà un dia de celebració en memòria a la llegenda del cavaller i el drac. El llibre es podrà comprar o intercanviar, com el llibre de segona mà de la Biblioteca Zona Nord o Sant Martí de Provençals.

Les roses es podran regalar fetes a mà i solidària, com la de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver amb un estand a la Plaça de Cal Muns (La Bordeta, Barcelona).

A més de recitals de poesia o cultura en viu per Les Rambles i places de la ciutat, també es recordarà la història de Sant Jordi. Com la narració de Merche Ochoa a la Biblioteca Les Roquetes o la versió de Raquel de Manuel a les Corts.

*Per la diada de Sant Jordi els protagonistes a Barcelona són les parades de llibres i roses a Les Rambles i espais dedicats a la lectura


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors