25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Joc del reciclatge

dimecres 29 d' Abril de 2015Aquest videojoc us ajudarà a saber on van els residus que genereu a casa nostra. Gràcies a aquest joc, sempre que baixeu les escombraries encertareu amb el contenidor de reciclatge!

De què va?

En aquest joc us haureu de posar a la pell d’una persona que vol endreçar la seva casa dels residus que no necessita. Haureu de seleccionar quin és el residu que ha d’anar als diferents contenidors de reciclatge (blau, groc, verd, roba, etc.); o escollir quin residu haurem de portar a una botiga de segona mà, una ONG, una farmàcia…

A banda de fer-vos passar una bona estona, el Joc del reciclatge us pot anar bé per no equivocar-nos de contenidor quan us manin baixar les escombraries.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Abr 30, 2013

    Això m’anirà bé per saber reciclar!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors