25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Més d’un centenar de nens cecs celebren la festa de l’esport de l’ONCE

dilluns 11 de Maig de 2015

El Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona va celebrar el divendres passat la seva Festa de l’Esport, que aquest any arriba a la 23a edició. Atletisme, natació, goalball, futbol sala, ciclisme en tàndem van ser practicats pels participants durant el matí i a la tarda es van desenvolupar diferents tallers i activitats.

La festa té com a objectiu motivar als nens i nenes amb discapacitat visual i en edat escolar cap a la pràctica de diferents activitats físiques i de l’esport, realitzant una jornada de convivència entre els alumnes. Han participat més de 130 nens i nenes de Catalunya, Balears i La Rioja.

Actualment a Catalunya hi ha gairebé 1.500 alumnes amb deficiències visuals repartits en tot tipus de centres educatius. Aquests centres són tant guarderies, escoles d’educació infantil i primària, instituts d’educació secundària, centres d’educació especial, universitats i escoles de formació d’adults, els quals reben suport específic en el marc del conveni de col·laboració signat des de l’any 1985, entre el departament d’Ensenyament i l’ONCE.

L’ONCE té més de 70.000 afiliats, genera gairebé 136.000 llocs de treball directes i indirectes a Espanya (més de 112.000 dels quals estan ocupats per persones amb discapacitat) i té més de 21.000 venedors, tots amb discapacitat. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Ways to get pre authorized for the mortgage loan

25 Febrer 2020

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors