05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Detenen quatre caçadors furtius d’isards

dijous 28 de Maig de 2015

Els mossos d’Esquadra detenen quatre caçadors furtius a la comarca lleidatana del Pallars Sobirà culpables de caçar isards, un animal que la seva única amenaça és la pràctica furtiva.

Cap d’ells tenia llicència de caça ni permís d’armes. A més, en aquesta època és període de veda, és a dir, un temps en el qual és prohibit caçar o pescar en un lloc determinat o una determinada espècie.

Els quatre detinguts disparaven amb el silenciador, però els mossos d’esquadra van poder seguir-los i fotografiar-los des de la distància. També van veure com un d’ells es posava el cap d’un isard a la motxilla.

A primera hora de la nit, els mossos d’Esquadra van poder detenir-los,  però un d’ells va poder escapar-se al bosc amb la intenció d’amagar les proves del delicte. No obstant això, aquest veí de Sort es va entregar a la comissaria poc després.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors