16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

The Incredible Adventures of the Amazing Food Detective

dissabte 30 de Maig de 2015Es tracta d’un videojoc que pretén educar en temes de nutrició i es presenta com una bona eina per conèixer quins aliments són més saludables.

De què va?

El protagonista d’aquest videojoc és una noia detectiu que està investigant què els està passant a una sèrie de joves. L’haurem d’ajudar a descobrir els motius dels seu malestar. Entre investigació i investigació podrem ens deixaran jugar a minijocs.

Menjar bé és clau i bàsic per no posar-nos malalts i no faltar cap dia a l’escola. La bona alimentació és necessària per trobar-nos bé i poder estar bé els caps de setmana i jugar molt amb els nostres amics.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors