23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

MClan, Cris Juanico, Anna Roig, i molts més, caps de cartell del Petits Camaleons

dimarts 2 de Juny de 2015

Ja s’ha presentat el cartell de la quarta edició dels Petits Camaleons, que tindrà lloc el 3 i 4 d’octubre al Teatre-Audiutori i el seu entorn. En la presentació, s’han conegut els 29 grups que faran els 60 concerts que tindrà el festival.

Els Pets – Blaumut – Els Catarres – M-Clan – Joan Miquel Oliver – Ramon Mirabet – Sanjosex – Anna Roig I L’ombre De Ton Chien – Teràpia de Shock – Cris Juanico – In Crescendo – Coriolà – Ebri Knight – Germà Negre – Senior – Halldor Mar – Eric Vinaixa – Andreu Casas – Joan Rovira – Yacine & The Oriental Groove – Lluís Coloma – Guillem Roma – Clara Andrés – The Grazycmos – Sola & Estella – Marion Harper – Pearson – Riu – Karaoke Band Kids.

Ja s’han posat a la venda les entrades, que van dels 15 als 25 euros i s’ofereixen diferents modalitats d’abonament que arrodoneixen els preus.

El fesival Petits Camaleons és un projecte del periodista musical Albert Puig, i compta amb l’organitzacio de la productora nosonores i l’ajuntament de Sant Cugat, a través del Teatre-Auditori. Compta amb la col·laboració especial del Circ Raluy, que cedeix la seva carpa per a què es converteixi en un escenari més del Festival, el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i el patrocini i ajut de diverses empreses i institucions.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors