16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Mou fitxa

dissabte 13 de Juny de 2015Es tracta d’un videojoc que pretén ensenyar els drets dels nens i nenes i es presenta com una bona eina per conèixer d’una manera divertida molts temes relacionats amb la infància.

De què va?

Heu jugat algun cop al joc de l’oca? Doncs a “Mou la fitxa” haurem moure la nostra fitxa fins al centre del tauler virtual.

Les persones tenim drets i els nens i nenes tenen uns drets especícs que cal respectar. Unicef és l’encarregada de defensar els drets de la infància i gràcies a aquest joc els podrem aprendre o recordar de manera divertida.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Jun 21, 2013

    És molt xulo aquest joc!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors