18 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sónar 2015, del 18 al 20 de juny

dimarts 16 de Juny de 2015

Aquest cap de setmana Barcelona acull una nova edició del Sónar, el Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona. Els recintes Montjuïc i Gran Via acolliran del 18 al 20 de juny una oferta cultural que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació amb elsnous corrents musicals de l’electrònica de ball.

Sónar pren el pols al panorama actual de les músiques electròniques i les seves interaccions i hibridacions amb la creació digital i new media, reunint els artistes més consolidats i el talent emergent en tots els terrenys de la producció musical i audiovisual.

Les activitats de Sónar Barcelona tenen lloc en dues grans ubicacions: Sónar de Dia, a Fira Montjuïc, amb concerts, “showcases” i la zona Sónar+D, amb l’objectiu de rastrejar i mostrar els nous talents, i els grans espectacles de Sónar de Nit, a Fira Gran Via de l’Hospitalet, on es presenten els noms més rellevants del panorama musical internacional.

El Sónar es va crear l’any 1994 i cada any ha anat ampliant el nombre d’assistents.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors