25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Joan de Peratallada

divendres 26 de Juny de 2015

El joc que et presentem aquí és una aventura ambientada a l’època medieval i protagonitzada per l’alquimista Joan de Peratallada. Tens curiositat per conèixer la història sencera d’aquest personatge?

De què va?

En aquest joc et posaràs a la pell d’un home amb una gran curiositat pel món que l’envolta i amb moltes ganes de saber com funcionen les coses.

Gràcies a aquest joc aprendrem com es formen els colors, descobrirem la diversitat de plantes i flors que tenim a Catalunya, les formes geomètriques, la riquesa geogràfica del nostre territori, la rosa dels vents,  ens endinsarem al món universitari de Montpellier per aprendre dels dos savis catalans més il·lustres del moment, Ramon Llull i Arnau de Vilanova, farem experiments científics, etc.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors