25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Narcís Monturiol

dijous 30 de Juliol de 2015Vols acostar-te a la figura de Monturiol? Nascut a Figueras l’any 1819, és l’inventor del primer submarí tripulat amb motor de propulsió anaeròbica (s’impulsa de manera independent de l’aire).

De què va?

En aquest joc pilotarem un submarí com el que va inventar el propi Narcís Monturiol per explorar els secrets del mar i els del mateix Monturiol. I és que per avançar de nivell haurem de saber-nos de memòria la biografia d’aquest autor, ja que després de cada fase haurem de passar un breu qüestionari.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors