02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Salmah Star. My Green City

divendres 4 de Setembre de 2015Aquest és un joc inspirat en l’univers Salmah Star, un personatge creat per conscienciar els més joves de la necessitat de cuidar la natura i mantenir netes les ciutats.

De què va?

Haurem de trobar-nos amb Estrella Munt perquè ens doni l’anell i convertir-nos en Salmah Star i atraure el màxim de fans possibles perquè ens ajudin a netejar la ciutat. Però, compte! Perquè hi haurà tres dolents donant voltes per la pantalla que ens voldran fer mal i impedir la nostra missió.

L’objectiu del joc és convertir les ciutats grises que ens apareguin a la pantalla en ciutats verdes i plenes de color i alegria. El sistema de control és molt fàcil ja que només ens caldrà moure les fletxetes de direcció del teclat. A més a més, aquest joc és accessible i, per tant, el poden jugar nois i noies amb necessitats especials.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors