17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Salmah Star. My Green City

divendres 4 de Setembre de 2015Aquest és un joc inspirat en l’univers Salmah Star, un personatge creat per conscienciar els més joves de la necessitat de cuidar la natura i mantenir netes les ciutats.

De què va?

Haurem de trobar-nos amb Estrella Munt perquè ens doni l’anell i convertir-nos en Salmah Star i atraure el màxim de fans possibles perquè ens ajudin a netejar la ciutat. Però, compte! Perquè hi haurà tres dolents donant voltes per la pantalla que ens voldran fer mal i impedir la nostra missió.

L’objectiu del joc és convertir les ciutats grises que ens apareguin a la pantalla en ciutats verdes i plenes de color i alegria. El sistema de control és molt fàcil ja que només ens caldrà moure les fletxetes de direcció del teclat. A més a més, aquest joc és accessible i, per tant, el poden jugar nois i noies amb necessitats especials.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors