25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Catavolta, el joc del català

dijous 10 de Setembre de 2015Plataforma per la Llengua, una organització sense ànim de lucre (que no vol guanyar diners) ha creat aquest joc per donar a conèixer el català, una llengua mil·lenària.

De què va?

Amb aquest joc aprendràs moltes coses relacionades amb la llengua que es parla a Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Franja de Ponent (Est de l’Aragó), Andorra i a la ciutat de l’Alguer a l’illa italiana de Sardenya.

Després de crear-te el teu àlies (avatar) hauràs de respondre deu preguntes sobre el català. La persona que hagi respòs correctament totes preguntes i en menys temps estarà al primer lloc de la classificació. No t’encantis perquè només tens 20 segons per pensar cada resposta!

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors