25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Tetris

dijous 17 de Setembre de 2015És un dels jocs més jugats de tota la història i un dels més estudiats. Fins al punt que s’aconsella a aquells que pateixen trastorn per dèficit d’atenció (TDAH).

De què va?

La seva popularitat es dóna gràcies, en part, a la senzillesa del seu funcionament. El jugador ha d’encaixar les peces que li cauen de dalt de la pantalla a la part de baix.

Amb aquest joc aprendràs a concentrar-te, ja que si no poses correctament les peces, aquestes s’aniran acumulant a la part baixa i cada cop tindràs menys espai de la pantalla per jugar. Però, si aconsegueixes fer una línea horitzontal completa, aquesta desapareixerà i tindràs més lloc per fer els teus puzzles. Ah! I per cada línia que facis, aconseguiràs punts i si fas quatre línies completes (el que es coneix com un Tetris), aconseguiràs la màxima puntuació.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors