22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El plànol definitiu del Festival Petits Camaleons ja està disponible

dimarts 29 de Setembre de 2015

Sant Cugat es prepara pel Festival Petits Camaleons aquest cap de setmana que ve. Per això, el plànol de la ciutat en què s’especifiquen els diferents escenaris i itineraris ja està disponible, per tot aquell qui tingui ganes de passar-ho bé i aprofitar al màxim les instal·lacions.

Un any més, la cartellera de Petits Camaleons és de gala: Els Pets – Blaumut – Els Catarres – M-Clan – Joan Miquel Oliver – Ramon Mirabet – Sanjosex – Anna Roig I L’ombre De Ton Chien – Teràpia de Shock – Cris Juanico – In Crescendo – Coriolà – Ebri Knight – Germà Negre – Senior – Halldor Mar – Eric Vinaixa – Andreu Casas – Joan Rovira – Yacine & The Oriental Groove – Lluís Coloma – Guillem Roma – Clara Andrés – The Grazycmos – Sola & Estella – Marion Harper – Pearson – Riu – Karaoke Band Kids.

Les entrades són a la venda des de principis de juny i els preus oscil·len entre els 15 i els 25 euros, depenent dels dies que es vulgui assistir al festival. Així mateix, hi ha diferents descomptes i abonaments consultables al web de Petits Camaleons.

A hores d’ara, les entrades estan gairebé exhaurides, cosa que pronostica l’èxit del festival infantil un any més. El Circ Raluy, entitat col·laboradora entre d’altres, ha cedit un any més la seva carpa com un espai més per convertir-se en escenari.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors