25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Slave Trade

dissabte 3 d' Octubre de 2015Aquest joc és el segon de “Play The History”, una sèrie que va ser creada per difondre d’una manera divertida els fets clau de la història de la Humanitat.

De què va?

En aquesta aventura ens posarem a la pell d’un personatge d’origen africà que serveix a un amo anglès. No fa gaires anys, al segle XIX i començaments del segle XX, els rics podien tenir un esclau de raça de negra. Abans es creia que els negres eren d’una raça inferior als blancs.

En aquest joc coneixerem una les pitjors ocurrències que ha tingut l’ésser humà: comprar la vida d’una altra persona. Tot i que als nostres països no és legal comprar la vida de cap persona, hi ha gent que s’aprofita del seu poder per obligar a treballar als seus “empleats” en feines poc dignes com la prostitució.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors