17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Manrais

dissabte 10 d' Octubre de 2015Aquest joc ens ensenya d’una manera divertida els drets humans que l’ONU redactà l’any 1948. Ens parla del dret a la intimitat, a l’habitatge, a l’educació, a expresar-nos lliurement…

De què va?

Ens haurem de posar a la pell d’un jove adolescent en el seu primer dia d’institut, a qui li arriben missatges misteriosos d’una organització anomenada “Manrais”. La nostra missió serà descobrir quin és l’objectiu d’aquesta societat secreta. Si ens encaiem, podrem recórrer a l’ajuda d’una PDA, un mini-ordinador que ens donarà una pista sobre la següent cosa que hem de fer.

Aquest videojoc està pensat per ser jugat a classe i l’acompanya un material educatiu que serveix per orientar al professor sobre com tractar-lo.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Ventafocs

    Ventafocs says:

    Des 16, 2012

    M’agrafa molt el joc “MANRAIS”. És molt divertit i xulo perquè has de resoldre problemes. A mi m’agrada molt!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors