25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

RACC Educa

diumenge 11 d' Octubre de 2015Aquest joc està pensat per aprendre les idees bàsiques que hem de tenir al cap sobre mobilitat i la seguretat vial. Està impulsat per l’empresa d’assegurances de vehicles, RACC.

De què va?

El videojoc ens proposa un conjunt de missions per complir relacionades amb la mobilitat i la seguretat vial. És a dir, triant el nivell de dificultat que més ens vagi bé, haurem de resoldre les diferents situacions que ens plantegi la ciutat: trobar el material necessari per anar a patinar amb seguretat, etc.

Amb l’ajuda d’aquest joc, podrem aprendre alguns consells per anar solets per la ciutat, sense patir per la nostra seguretat.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors