17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

RACC Educa

diumenge 11 d' Octubre de 2015Aquest joc està pensat per aprendre les idees bàsiques que hem de tenir al cap sobre mobilitat i la seguretat vial. Està impulsat per l’empresa d’assegurances de vehicles, RACC.

De què va?

El videojoc ens proposa un conjunt de missions per complir relacionades amb la mobilitat i la seguretat vial. És a dir, triant el nivell de dificultat que més ens vagi bé, haurem de resoldre les diferents situacions que ens plantegi la ciutat: trobar el material necessari per anar a patinar amb seguretat, etc.

Amb l’ajuda d’aquest joc, podrem aprendre alguns consells per anar solets per la ciutat, sense patir per la nostra seguretat.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors