05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Electro City

dilluns 12 d' Octubre de 2015Aquest joc ens dóna el poder de gestió medioambiental de la nostra ciutat. Podem triar si volem una ciutat amb edificis alts o una ciutat envoltada de zones verdes.

De què va?

En aquest joc haurem de posar-nos a la pell de l’alcalde de la nostra ciutat i prendre les millors decisions per aconseguir una ciutat en armonia amb el medi ambient. I què vol dir això? Doncs que sigui un lloc agradable per viure, amb zones verdes i un consum baix d’energies contaminants.

Per aconseguir això, haurem d’estar atents a les opinions dels habitants de la nostra ciutat, als diners que anem guanyant o perdent, o a les barres que indiquen el nivell de reserves d’energia elèctrica i el grau de sostenibilitat de la ciutat. Ah! Recorda aquesta frase: “que el poder no et pugi al cap!”

Truc: A dalt i a la dreta del joc hi ha diferents consells que van la mar de bé per avançar en el joc.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors