05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La vespa asiàtica segueix a Catalunya

dijous 15 d' Octubre de 2015

Els agents rurals indiquen que la l’expansió de vespa asiàtica per Catalunya és imparable. Els experts demanen un sistema integral de lluita contra aquesta espècie de vespa tan invasora.

Com ja hem explicat en altre notícies, la vespa asiàtica és molt perjudicial per les abelles, ja que representa la seva font principal d’aliment. Aquest any ja s’han localitzat i destruït 31 nius, 30 de la província de Girona i un de Lleida. La comarca més afectada és la Garrotxa.

Els nius es destrueixen per la nit, quan les vespes estan al niu inactives. Els agents rurals han de parar molt de compte, sobretot si el niu es troba a l’arbre i és d’impossible accés.

Els experts busquen constantment nius d’aquestes vespes perquè encara que no es vegin, segur que hi són. Amb l’arribada de la tardor i la caiguda de les fulles serà més fàcil trobar nius a les branques dels arbres.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors