16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

¡Depende de Ti!

diumenge 18 d' Octubre de 2015Aquest joc serveix per entendre una mica més els interessos que afecten el dia a dia dels polítics i dels empresaris (el joc es refereix als de la construcció).

De què va?

En aquest joc ens haurem de posar a la pell del Ministre de Vivienda o d’un empresari de la construcció. Tant si decidim ser un polític o un empresari ens donarem compte que haurem de “lluitar” en tres fronts: la vida personal, la social i l’empresarial o de partit. És a dir, haurem de prendre les decisions més assenyades (amb més cap i enteniment) perquè no només la nostra família estigui bé, sinó que també tiri endavant el partit i l’empresa i la societat estigui contenta amb la nostra feina.

Aquest joc està desenvolupat per criticar les maneres de fer poc honestes que tenen alguns polítics i empresaris al nostre país i vol demostrar al jugador que és possible tenir una bona família i bones relacions a l’empresa i al partit i una correcta reputació social.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors