16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Ferran Alsina

diumenge 18 d' Octubre de 2015Aquest joc ens apropa a la vida de Ferran Alsina i a la seva època, la industrialització. A finals del segle XIX (a partir de 1800 més o menus ) i principis del segle XX (fins l’any 1930 més o menys) es van crear moltes fàbriques a Catalunya.

De què va?

En haurem de posar a la pell d’un noi del futur, el Lluc, que viatja al passat per descobrir com vivien les persones de l’època de la industrialització. Coneixerem com era una fàbrica de vapor per dins, ens amagarem dels guàrdies, anirem en globus…

Amb aquest videojoc, a banda de passar-ho bé, ens endinsarem en una de les etapes clau del desenvolupament econòmic de Catalunya i ens aprendrem, sense gairebé adonar-nos, la vida de Ferran Alsina.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Nov 19, 2013

    m’agraden molt aquests jocs!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors