05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Research your mind

dilluns 19 d' Octubre de 2015Es tracta d’un joc on aprendrem una pila de coses interessants sobre el nostre món i podrem jugar fins a sis jugadors des del nostre ordinador o telèfon mòbil.

De què va?

La mecànica del joc és igual que la del trivial pursuit. Haurem d’anar responent les preguntes que el sistema ens anirà fent sobre sis categories diferents: “Transport, seguretat i espai”; “salut”; “Ciències socials i humanitats”; “Energia i Medi Ambient”; “Alimentació, Agricultura i biotecnologia”; i “Nanociències, nanotecnologies i tecnologia de la informació”. Per cada resposta correcta, sumarem punts, en funció del temps que hàgim trigat en respondre.

Aquest joc l’han desenvolupat per promoure els estudis de ciència dels joves catalans.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors