17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Spent

dijous 22 d' Octubre de 2015És un joc que fomenta l’estalvi econòmic i la sensibilitat amb els que tenen menys. Ens posa a la pell d’un treballador que ha d’arribar a final de mes.

De què va?

A Spent haurem de passar els 30 dies del mes amb 1.000 dòlars (uns 764.655 euros) i pagar amb aquests diners el lloguer de la casa,  els menjar i el transport cap a la feina. Per tant, si no ens volem quedar sense diners els primers dies del mes, haurem de ser estalviadors i no gastar-nos els diners amb capritxos innecessaris.

A més a més, una de les coses que veurem al joc és que quan tens pocs recursos i la responsabilitat de tirar una família endavant cal prendre sovint decisions difícils i saber dir més vegades “no” que “sí”.

El joc està en anglès, però amb l’ajuda d’un adult o un company que domini la llengua, segur que us en sortireu!

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors