17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Teu Rescate

dissabte 24 d' Octubre de 2015Aquest joc serveix per introduir-nos en el món de les ONG’s i la cooperació internacional i ens sensibilitza sobre la feina que fan amb els més dèbils del planeta.

De què va?

Ens haurem de posar a la pell d’un cooperant d’una Organització No Governamental (ONG) i complir les diferents missions que ens encarreguin. Per avançar en el joc haurem de respondre diferents preguntes que ens aniran fent sobre els diferents temes que interessen a les ONG’s. Després de cada pregunta, el sistema ens informarà sobre aquests assumptes.

Si t’interessa la solidaritat i saber una miqueta com està el món en l’àmbit de la cooperació internacional, has de prémer el botó “juga” sense pensar-t’ho dues vegades. Si aquest tema no és del teu interès, també et recomanem que el premis per acostar-te a la feina que fan les ONG’s.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors