23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Teu Rescate

dissabte 24 d' Octubre de 2015Aquest joc serveix per introduir-nos en el món de les ONG’s i la cooperació internacional i ens sensibilitza sobre la feina que fan amb els més dèbils del planeta.

De què va?

Ens haurem de posar a la pell d’un cooperant d’una Organització No Governamental (ONG) i complir les diferents missions que ens encarreguin. Per avançar en el joc haurem de respondre diferents preguntes que ens aniran fent sobre els diferents temes que interessen a les ONG’s. Després de cada pregunta, el sistema ens informarà sobre aquests assumptes.

Si t’interessa la solidaritat i saber una miqueta com està el món en l’àmbit de la cooperació internacional, has de prémer el botó “juga” sense pensar-t’ho dues vegades. Si aquest tema no és del teu interès, també et recomanem que el premis per acostar-te a la feina que fan les ONG’s.

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors