05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Super Mario Bros

dissabte 31 d' Octubre de 2015És un dels millors jocs de la història dels videjocs. Creat per Shigeru Miyamoto fa més de 25 anys, encara agrada avui dia als joves i no tan joves.

De què va?

Els lampistes italians, Mario i Lugi, han de rescatar la princesa Peach de les urpes del malvat llangardaix Bowser. Pel camí hauran d’anar esquivant els enemics i els obstacles que els hi van apareixent pel mig.

Alguns professors han fet servir a les seves classes jocs de plataformes com el Super Mario Bros, que serveix per estimular els reflexes i el desenvolupament psicomotor (aquell moviment que fa referència al que duen a terme les diferents parts del cos) i per orientar els alumnes a l’espai.

Juga


1 comentari

  1. Verena says:

    Abr 16, 2014

    És molt difícil i costa molt.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors