22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Adam, Conociendo mis derechos”

dimecres 4 de Novembre de 2015


Aquest joc ens apropa als drets dels infants i adolescents que es van aprovar l’any 1989 i que reconeixen els drets específics dels més joves en qualsevol societat i que els diferents països haurien de complir.

De què va?

En aquest videojoc ens posarem a la pell de l’Adam Lopatka, que l’any 1982 va presentar a l’ONU un esborrany del que haurien de ser els drets dels nens i adolescents de tot el món. Finalment, després de moltes reunions i negociacions es va aprovar el 20 de novembre de l’any 1989.

Amb aquest videojoc, a banda de passar-ho bé, aprendrem els drets dels infants i els adolescents.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Nov 4, 2013

    M’agraden molt els jocs!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors