05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Adam, Conociendo mis derechos”

dimecres 4 de Novembre de 2015


Aquest joc ens apropa als drets dels infants i adolescents que es van aprovar l’any 1989 i que reconeixen els drets específics dels més joves en qualsevol societat i que els diferents països haurien de complir.

De què va?

En aquest videojoc ens posarem a la pell de l’Adam Lopatka, que l’any 1982 va presentar a l’ONU un esborrany del que haurien de ser els drets dels nens i adolescents de tot el món. Finalment, després de moltes reunions i negociacions es va aprovar el 20 de novembre de l’any 1989.

Amb aquest videojoc, a banda de passar-ho bé, aprendrem els drets dels infants i els adolescents.

Juga


1 comentari

  1. Mic says:

    Nov 4, 2013

    M’agraden molt els jocs!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors