19 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Teatre Goya estrena “El Gran Llibre Màgic” el 5 de desembre

dimarts 17 de Novembre de 2015

El Teatre Goya presenta en sis úniques setmanes “El Gran Llibre Màgic”, el primer espectacle familiar de la temporada 2015-2016.

El nou musical de la companyia T-Gràcia explica les aventures de dos venedors ambulants del segle XIX que han de descobrir qui hi ha al darrere del malefici que fa que “El Gran Llibre Màgic” esternudi constantment canviant el final de tots els contes; i posar fi a les alteracions provocades per aquest conjur.

A partir del 5 de desembre i durant sis úniques setmanes, “El Gran Llibre Màgic” oferirà una història d’humor, cançons i màgia per a tots els públics en la qual descobrirem situacions insòlites gràcies als personatges que cobren vida a l’interior d’un conte de quatre metres d’alçada amb vida pròpia.

“El Gran Llibre Màgic” és una iniciativa d’Albert Gràcia i David Ávila, dos creadors que es van conèixer al musical El rey león l’any 2011, muntatge en el qual interpretaven els coneguts personatges Timón i Pumbaa. Fa més de deu anys que ambdós produeixen i dirigeixen teatre, i han decidit unir forces i emprendre un nou projecte en comú, basat en la distorsió dels contes tradicionals. Molt humor, cançons i màgia és el que trobarem en quant s’obri la primera pàgina d’El Gran Llibre Màgic.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Will you be seriously down with dating amazingly breathtaking Mexican females?

19 Setembre 2019

silueta_periodista

SAT & ACT: Very own Test-Taking Vacation & Things i Learned

18 Setembre 2019

silueta_periodista

Making the Most of Your individual Bootcamp Assignments

18 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors