01 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El món torna a recordar els drets dels infants

dimecres 18 de Novembre de 2015

Divendres arriba un nou dia internacional dels drets dels infants i el món torna a programar actes en defensa d’aquest esdeveniment.

A Catalunya, destaquen entre altres els actes de la Fapac, la federació d’Ampes organitza un dejuni de 24 hores per defensar el dret dels nens als tres àpats diaris i l’ampliació de les beques menjador. L’Associació de Mestres Rosa Sensat organitza el dijous 19 unes xerrades sobre els drets dels nens refugiats. I l’ajuntament de Barcelona durant tot el mes de novembre i fins el 20 de novembre un cicle de cinema sobre els drets dels nens.

Els diferents països del món també recorden aquests dies l’aprovació dels drets dels infants. A través de l’etiqueta de Twitter #UniversalChildrensDay podeu descobrir les propostes de la comunitat internacional en relació a aquest fet.

Estats Units és l’únic país que es nega a signar la declaració dels drets infants. L’any passat el va deixar sol Somàlia, aprovant els drets universals dels infants de l’ONU. Esperem que arribi un dia que tots els països l’aprovin.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Asian Threesome Die And Fern.Thai Threesome Noy As Well As On

28 Setembre 2020

silueta_periodista

Bitter Truth: Survey Shows Plus-size Women Exploited By “Regular Dating”

28 Setembre 2020

silueta_periodista

google your best

26 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors