21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Torna “El Petit Príncep”, el millor espectacle familiar de la temporada passada

dimarts 1 de Desembre de 2015

Aquesta setmana torna (del 4 de desembre al 10 de gener ) a la sala Barts de Barcelona “El Petit Príncep”, un espectacle musical que fa uns dies va rebre un premi Butaca al millor espectacle per a públic familiar.

El musical d’El Petit Príncep és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa a la narració de Saint-Exupéry.

L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, …) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Podeu veure vídeos, escoltar les cançons i fer-vos una idea del musical a elpetitprincep.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors