25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videoclip d’estrena: “La Vida”. Miquel Abras i Fundació Vimar

divendres 11 de Desembre de 2015

Aquesta setmana us presentem el videoclip que ha fet el cantautor Miquel Abras amb la col·laboració de la Fundació Vimar, una entitat sense ànim de lucre que treballa en defensa de les persones amb discapacitat del Baix Empordà.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Ways to get pre authorized for the mortgage loan

25 Febrer 2020

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors