18 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Disney Live! Mickey’s Music Festival, a Sant Cugat el gener del 2016

dimarts 15 de Desembre de 2015

El proper mes de gener Mickey Mouse i els seus amics revolucionaran Sant Cugat del Vallès amb les estrelles de Disney i Pixar La Sirenita, Aladdín i Toy Story a l’espectacle musical “Disney Live! Mickey’s Music Festival”.

Les cançons més destacades de Disney han sigut barrejades amb els estils més escoltats a l’actualitat com el Hip Hop, el Pop, el Swing, el Reggae, el Rock, el Country i molts altres.

Dalt de l’escenari hi haurà una llarga llista de personatges com Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald i Goofy; Ariel, Sebastián i Ursula; Jasmine, Aladdin i El Geni; Woody, Buzz i Jessie.

Tots aquests estaran entre les més de 25 estrelles Disney destacades en aquest concert.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

how much are mail order brides

18 Febrer 2020

silueta_periodista

As there was an overwhelming selection of mail order brand new brides the websites developed to time, narrowing down the most useful people are a bit of complicated. Feminine purchase brides

18 Febrer 2020

silueta_periodista

CBD Oil Tincture for Horses

18 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors