16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

MERLÍ

dilluns 21 de Desembre de 2015

Tv3 ha creat una sèrie, Merlí, amb un èxit total. La sèrie té 13 capítols. Aquesta sèrie es basa en la vida que tenen els adolescents al institut, amb problemes d’amor, amb els professors, amb els pares… El protagonista és el Merli Bergeron, un professor de filosofia, molt enrollat, que fa les classes d’una manera diferent comparada com la fan els altres professors… A la sèrie podreu veure alguns actors com ara el Carlos Cuevas, que interpreta el personatge del Pol Rubio, el David Solans, que és el Bruno Bergeron, el Pau Poch, que interpreta l’Iván Blasco… una sèrie molt entretinguda. Podeu veure tots els capitols i el Making Of sobre com es va fer i preparar la sèrie a la web de Tv3:

http://www.ccma.cat/tv3/merli/

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/merlinades-el-making-of-de-merli/video/5571034/


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors