24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els Reis Mags van desfilar a la cavalcada de Madrid sense animals

dijous 14 de Gener de 2016

Aquest any, la cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Madrid ha sigut diferent a la d’altres anys. Les novetats han causat molta polèmica i han estat criticades per alguns ciutadans.

Una de les novetats ha sigut la prohibició de la participació d’animals durant el recorregut, inclosos els tradicionals camells o les oques del pastor Miguel Espinosa.

Aquestes oques es passegen cada any a la cavalcada com si es tractés d’un ramat d’ovelles. No obstant això, degut a la nova normativa, aquest any no van poder exhibir-se pels carrers de la capital espanyola, sinó a d’altres ciutats com Palència, Alacant i Roquetes de Mar.

Moltes persones han reconegut que no els van agradar gens els canvis, ja que un dels atractius d’anar a veure Ses Majestats els Reis d’Orient eren els camells.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors