21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Laia Sanz, la millor dona del Dakar 2016

dilluns 18 de Gener de 2016

La pilot catalana és la dona classificada en una millor posició al Dakar.  Malgrat haver viscut una competició mogudeta, acaba la número 15.

A Rosario, veiem a la cara un somriure d’orella a orella, però fa dos dies, a Sant Joan, era una ganyota de dolor. Laia Sanz acaba molt millor del que pensava. “No hagués apostat per aquest resultat”, comenta després de passar pel podi. “He canviat de moto, d’equip i aquest Dakar ha estat diferent, però molt dur”.

La millor de les dones, que ja no és una sorpresa, ha fet el que fa sempre. Novena en la passada edició, finalitza la número 15 aquest any. Però, són resultats realment comparables? “A la segona meitat del Dakar, vaig tenir problemes després de patir una dura caiguda en travessar un riu. I les dues últimes etapes les he hagut de recórrer plena de contusions i amb la clavícula dreta bastant tocada. I després una angina. A més, el Dakar ha estat molt més ràpid aquest any”.

Ara, torna a casa a recuperar-se i a preparar el Dakar de l’any que ve.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors