24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Fundipau proposa el tema dels refugiats el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

dimecres 27 de Gener de 2016

La Fundació per La Pau ha plantejat treballar a classe el tema dels refugiats, com una manera de tenir present el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

Concretament, suggereix fer-nos les següents preguntes: D’on i per què fugen els milers de persones que en els darrers mesos arriben a les fronteres d’Europa? Com els acollim? Com és la vida a l’exili?

Sovint ens quedem només amb les impactants imatges de la televisió on un gran nombre de persones intenten arribar a Europa a qualsevol preu, arriscant la seva vida i la dels seus fills. De vegades, aquestes persones són vistes com una amenaça al nostre estat del benestar i fins i tot hi ha grups xenòfobs que es mostren amenaçadors amb elles.

El dia 30 de gener, des de fa 52 anys, es celebra el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP) amb l’objectiu de promoure la cultura de pau, la noviolència i la resolució pacífica dels conflictes entre els infants i els joves.

Aquestes són les activitats que es proposen des de Fundipau.

Des del Diari Win us proposem jugar a “Darfur is Dying”.

*Font de la imatge: Canal de Youtube “A LA MIERDA TODO”


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors