23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La campanya de Trump s’enfronta al seu primer examen a Iowa

dilluns 1 de Febrer de 2016

El candidat republicà Donald Trump posarà a prova una campanya electoral que ha trencat tots els esquemes quan els votants d’Iowa comencin dilluns el procés per elegir el nou president dels Estats Units. Mentrestant les enquestes vaticinen un duel amb Ted Cruz que podria dependre de la participació i d’un gran nombre d’indecisos.

La candidata demòcrata Hillary Clinton també s’enfronta a un dur desafiament a Iowa amb Bernie Sanders, en el primer capítol d’una batalla en diferents estats per triar candidats per a unes eleccions el 8 de novembre en què sortirà el successor del president Barack Obama.

Les últimes enquestes mostren que Trump, un empresari milionari amb un discurs directe que mai abans havia buscat una responsabilitat pública, té un petit avantatge sobre Cruz, un senador conservador de Texas, mentre que Clinton avantatja lleument a Sanders, que és senador per Vermont.

Per als vencedors a Iowa, el premi pot ser obtenir un valuós impuls en la batalla per les nominacions, que pot durar mesos, mentre que molts dels perdedors en el bàndol republicà podrien començar a quedar-se a la cuneta.

Font: Reuters

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors