12 / 06 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El cor infantil d’una escola-orfenat d’Uganda, “Cor Safari”, al Clownia 2016

dimarts 8 de Mar de 2016

El festival, que organitza el grup Txarango el 23, 24 i 25 de juny i que aquest any arriba a la tercera edició, comptarà amb la presència del “Cor Safari“, una coral de nens sense pares d’Uganda de la Fundació Nzuri Daima.

El públic també podrà disfrutar dels grups de l’any com Itaca Band o Animal al costat d’apostes com els bascos Vendetta i els japonesos Tex & Sun Flower Seed, que actuaran al costat de grups consagrats com Brams, Tomeu Penya o Buhos, i d’altres d’emergents com Dr. Prats, Auxili, Falciots Ninja o Albercocks.

Aquest any, Clownia suma un dia més a la seva programació, dijous 23 de juny, i programa tant a Sant Joan de les Abadeses en gratuït, com a dins del recinte del festival, artistes de la talla i importància de Tiken Jah Fakoly (Costa d’Ivori), Els Catarres, La Raíz o Will and the People (Regne Unit).

Aquest any comptarà també amb un tast del Festiclown, un festival que es celebra a diferents continents al llarg de l’any i que conjuga circ, clown i rebel·lia a favor de la humanitat i la convivència.

A la darrera edició de Clownia hi haurà, a més a més, l’actor i clown Pepe Viyuela, classes de teatre per a famílies de Guillem Albà i l’actuació de The Pengüins que faran ballar tothom amb el seu “Reggae per xics”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Nickerson Adams 1979 LongTerm Memory for a Common Object

27 Abril 2024

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors