22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els animals, també víctimes del terratrèmol de l’Equador

divendres 22 d' Abril de 2016

El terratrèmol de l’Equador ha deixat al seu pas uns 350 morts i més de 2000 ferits. Tot i que sempre es parlen de danys humans i materials, els animals també en surten perjudicats.

Es recullen aliments i roba pels humans, però en casos així no ens hem d’oblidar dels gats, els gossos i els animals de granja. L’associació “Defensa de la vida Animal” ja porten recol·lectats més de 300 quilograms d’aliment, així com medicines per atendre els animals que, en situacions d’emergència, també són víctimes.

La solució ideal per aquest animals seria poder habilitar una zona on els veterinaris poguessin atendre els seus pacients, sense haver de buscar els animals ferits pel carrer. Alguna altra mesura per les mascotes pot ser l’adopció o llars on puguin rehabilitar-se i integrar-se.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors