17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els animals, també víctimes del terratrèmol de l’Equador

divendres 22 d' Abril de 2016

El terratrèmol de l’Equador ha deixat al seu pas uns 350 morts i més de 2000 ferits. Tot i que sempre es parlen de danys humans i materials, els animals també en surten perjudicats.

Es recullen aliments i roba pels humans, però en casos així no ens hem d’oblidar dels gats, els gossos i els animals de granja. L’associació “Defensa de la vida Animal” ja porten recol·lectats més de 300 quilograms d’aliment, així com medicines per atendre els animals que, en situacions d’emergència, també són víctimes.

La solució ideal per aquest animals seria poder habilitar una zona on els veterinaris poguessin atendre els seus pacients, sense haver de buscar els animals ferits pel carrer. Alguna altra mesura per les mascotes pot ser l’adopció o llars on puguin rehabilitar-se i integrar-se.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors