22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Petits Camaleons iniciarà l’octubre amb Sopa de Cabra i Macaco com a plats forts

dimarts 20 de Setembre de 2016

L’1 i 2 d’octubre els aficionats a la música tenen una cita destacada a Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’una nova edició (i ja en van cinc!) del Petits Camaleons.

Enguany comptarà amb Sopa de Cabra i Macaco com a caps de cartell. Però també podreu veure en directe “Tornem a Sau” amb Pep Sala, Quimi Portet, Gossos, Obeses, Oques Grasses, Ramon Mirabet, Animal, Quart Primera, Miquel del Roig i molts més artistes i grups de música.

Un festival molt complet on a més d’escoltar música podreu assistir a rodes de premsa per preguntar el que vulgueu als vostres cantants preferits o passejar per les paradetes que hi haurà just davant del Teatre Auditori, un dels espais del Petits Camaleons.

Petits Camaleons és un dels pocs festivals de música pensats exclusivament pel públic familiar i que pretén apropar la música a les noves generacions.

Enllaços relacionats amb Petits Camaleons


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors