23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Colòmbia signarà la pau definitiva amb les FARC

dimecres 21 de Setembre de 2016

Després d’un procés de pau iniciat fa més de quatre anys, el Govern de Colòmbia i la guerrilla de les FARC signaran dilluns que ve la pau d’un conflicte que les dues parts arrossegaven des de l’any 1964.

Es signarà el 26 de setembre a “Cartagena de indias”, ciutat on fa molts anys hi va viure San Pedro Claver, considerat com el gran defensor dels drets humans.

Per què se’l considera el defensor dels drets humans? Perquè va defensar els drets humans dels esclaus negres que passaven pel port de “Cartagena de indias” entre els segles XVI i XVII.

Pere Claver va ser un jesuïta català que va néixer a Catalunya l’any 1580 i que va anar a Colòmbia per convertir els seus habitants a la fe cristiana. Fou canonitzat 300 anys més tard  (l’any 1888) pel Papa Lleó XIII.

Enllaços relacionats amb Colòmbia


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors