21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Ai Rateta, Rateta”, una revisió del conte clàssic en format musical

dimarts 11 d' Octubre de 2016

L’espectacle musical es va estrenar aquest diumenge al Teatre Poliorama de Barcelona dins de la programació de teatre infantil i familiar Viu el Teatre. Es podrà veure fins el 27 de novembre.

La Rateta Presumida s’ha declarat en vaga. Avorrida que sempre expliquin el seu conte de la mateixa manera, demana als narradors que facin canvis en la història. Ella s’alça contra la violència de gènere i reivindica que cap dels seus pretendents se la pugui menjar. Per això, convoca un càsting que li servirà per escollir el millor pretendent. El Ratolí Martí, el Gat Bernat, el Ruc Lluc, el Gall Xandall i d’altres personatges s’esforçaran per sorprendre-la.

Aquest és el punt de partida de l’espectacle musical “Ai Rateta, Rateta”, una creació de la companyia El Replà Produccions, que ha volgut adaptar aquest conte clàssic als temps actuals. “Volem que el públic pugui sentir-se identificat amb les músiques, l’escenografia, el vestuari, el llenguatge, etc. però que en cap moment perdi de vista el conte clàssic”, diu Joan Sors, director de l’espectacle i creador del guió.

Ai Rateta, Rateta és un musical creat totalment per El Replà Produccions, que han estat els responsables del guió, la música, l’escenografia, el vestuari, entre d’altres. Ells també són els artífex del musical “Les princeses també es tiren pets” que es va estrenar al Teatre Poliorama l’octubre de 2014 i que va tenir un gran èxit de públic en totes les seves funcions. En aquest cas, l’espectacle estava inspirat en el llibre infantil homònim creat per Ilan Brenman amb il·lustracions de Ionit Zilberman.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors