22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La segona part de Nubla del Museu Thyssen-Bornemisza, al desembre

divendres 14 d' Octubre de 2016

Aquesta setmana s’ha anunciat que aquest Nadal es podrà jugar a la segona part del videojoc del museu d’art de Madrid, Museo Thyssen-Bornemisza, “M. La ciudad en el centro del mundo”.

No obstant això, la versió completa no es podrà veure fins a l’estiu del 2017. El mes de desembre del 2016 es podrà jugar només als primers capítols d’aquesta nova aventura. Editats amb el nom de “El Mundo de Nubla” inclouran una actualització de la primera part de Nubla.

“El Mundo de Nubla” conjuga art i videojocs, convertint les obres del museu en part d’una narració que parla, no només de pintura, sinó també de literatura, filosofia.

Aquest nou lliurament serà l’origen d’una aventura que porta als jugadors a les portes d’una ciutat sense temps, on els personatges hauran de trobar la manera de tornar els records perduts a tots els seus habitants, permetent recuperar el seu passat i afrontar un nou futur.

Temes com la frontera, el viatge al desconegut, fins i tot la ciència romàntica reflectida en mites com el del Modern Prometeu, són eixos entorn als quals gira aquesta nova aventura que s’endinsa encara més en aspectes de la creació i el sentiment artístic i la necessitat de la creativitat com l’única manera de canviar el món.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors