23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Zoo i el CRARC alliberen 26 tortugues de rierol al Delta del Llobregat

dijous 20 d' Octubre de 2016

Aquest dilluns el Zoo i el CRARC van alliberar 26 tortugues de rierol als Espais Naturals al Delta de Llobregat. L’objectiu d’aquesta acció és donar un impuls a l’espècie autòctona.

La tortuga de rierol, de nom científica Maremys lepros es troba a la llista vermella d’animals en perill d’extinció. Aquest fet és degut al fet que el seu hàbitat es troba envaït per una altra espècie, la tortuga de Florida, la qual és molt més forta. En conseqüència, la tortuga estrangera s’adapta molt millor, es reprodueix molt més que la del país i, per tant, és més nombrosa.

Altres factors de la vulnerabilitat d’aquest animal són la desaparició de masses d’aigua i la urbanització del territori, entre d’altres.

L’esdeveniment l’han organitzat el CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils) i el Zoo de Barcelona, dins del conveni que va ser firmat l’any 2012 per a la conservació d’aquest rèptil d’aigua dolça al Delta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors