23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nintendo Switch: la consola del futur de Nintendo és portàtil i de sobretaula

divendres 21 d' Octubre de 2016

L’empresa creadora de Super Mario Bros ha presentat en un vídeo la substituta de la Wii U. Es dirà Nintendo Switch i serà una consola portàtil que quan estiguem a casa podrem connectar a una pantalla per jugar des del sofà.

Us en recordeu d’una notícia que vam publicar fa uns quants anys al Diari Win que feia referència a una consola que era tauleta i consola?

Doncs el que ha donat a conèixer Nintendo no és ben bé això, però té una certa semblança. Serà una consola portàtil que tindrà dos comandaments a distància portàtils que podrem separar de la pantalla per jugar amb un amic quan ens trobem fora de casa.

Quan estiguem a casa la podrem connectar a un suport per poder veure el joc per la tele del menjador i jugar amb uns comandaments més grans i còmodes. Arribarà al nostre país el mes de març de l’any que ve, el 2017.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors