23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Qui és el nou president dels Estats Units, Donald Trump?

dimecres 9 de Novembre de 2016

La notícia destacada de la setmana en el panorama mundial és l’elecció de Donald Trump com a nou president dels Estats Units.

Els americans van votar el dimarts i, per molts pocs vots de diferència, Trump governarà el país durant els propers quatre anys.

Ara que ja sabem què ha passat aquesta setmana amb aquest personatge val la pena conèixer qui és Donald Trump.

Donald Trump és un avi de 70 anys que té vuit néts i cinc fills (quatre amb el primer matrimoni i un amb el segon). Quan era adolescent va estudiar a l’acadèmia militar de Nova York i de jove, a la Universitat de Fordham al barri del Bronx de la mateixa ciutat. Va estudiar també a l’escola de negocis de la Universitat de Pennsilvània. L’any 1971 Trump agafa el control de l’empresa familiar, dedicada al sector immobiliari.

Després d’un intent fallit de ser president dels Estats Units l’any 1999, el 2015 va anunciar que volia desbancar del poder al partit demòcrata i governar els Estats Units. Durant la darrera campanya electoral ha fet declaracions polèmiques en contra de les dones i dels immigrants, un fet que li ha provocat moltes crítiques.

Tant de bo que moderi el seu tarannà i treballi d’ara endavant per servir tots els seus ciutadans.

 

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors